Service Hotline
0519-81230981
Новости
Дом > Новости > Садржај

Категорија производа

Шести Елемент отвара Европске канцеларије, разговарамо са свог новог директора продаје

Тхе шести Елемент материјали технологија је у Иенгдћоуу, Кина заснован компанија која развија и производи грапхене и грапхене оксид материјала. Компанија је недавно отворио продајни центар у Европи и именовао Бернхард Мüнзинг као директор продаје.

Бернхард је био љубазан довољно да учествују у интервјуу грапхене-инфо. Бернхард је инжењер индустријског са фокусом на хемији, који је био на различите позиције у продаји, управљање материјалима, маркетинга и пословног развоја у велики, као и средње величине хемијске компаније.

Q : разумемо то Тхе шести Елемент (Т6Е) тренутно производи грапхене пахуљице и грапхене оксид, у 100 тона/год биљке у Иенгдћоуу. Да ли је то тацно? Реците нам нешто у вези тренутне постројење за производњу?

Имамо тренутне производње, укључујући пилот опреме од 110 т / грапхене оксид односно 55 т / а грапхене у нашем погону Цхангзхоу. Електрана је технике и високо аутоматизовано.

Q : Какве материјале да Т6Е понуде? Ста су мета пријаве?

Шести Елемент (Цхангзхоу) материјали технологија нуди различите оцене од грапхене оксид, укључујући воду на основу суспензија, као и различити квалитети-врсте грапхене посебно дизајниране за различите апликације. Такође доступне су грапхене суспензије. Тренутно се фокусирамо на индустрија боја (пластика, композити, влакана), гуме и батерије.

Q : да ли постоје било који комерцијални произвођачи/матеиралс који користе своје грапхене аддитивиес које могу да деле са нама?

Нудимо комерцијалне количине премаза, композита и оптичким компанијама

Q : Т6Е такође ради на свој други Производни погон, и ова ће имати капацитет или 250 т / а Иди или 125 т / а од грапхене пахуљице. Има неких новости о ту нову биљку?

Тренутно инсталирамо другог реда за производњу, који донеће нам укупног капацитета до 250 т / а од грапхене оксид односно 125 т / а од грапхене. Линија је пред вратима, на потоку.

Q : Т6Е циљ је да се углавном бити добављача за материјалне и не грапхене програмер апликације. Већина аналитичара мисли да на тржишту за грапхене материјала ће остати мала у наредним годинама. Да ли је то Т6Е је поглед на то? Је ли то одржив бизнис, само да вам доставим материјал?

Шести Елемент (Цхангзхоу) материјали технологија развија апликације за грапхене нуди овај поверљиви кноw-хоw купцима под споразум о поверљивости. Купци ће коначно купити нам грапхене материјала и користити њихове производе. Ми смо уверени да то ће појачати брже као пуно купци могу да учествују на грапхене тржишту. У посебним случајевима имамо развој уговоре са изабраним купцима.

Q : 2015 децембра Т6Е покренула је нови буквар Антикорозиона грапхене-цинк. Овај прајмер сада је доступан комерцијално? Ће Т6Е и даље развијају такав материјал, или ће остати је фокус на основне грапхене материјала за набавку?

Технологија је развио и патентирао шести Елемент (Цхангзхоу) материјала технологијом. Тренутно постоји један производа корисник лиценце потврђује који користи ову технологију и нуди прајмер на пијацу. Као што је већ изјавио да ће додатно развијамо апликације и нуди знање заједно са одговарајућим грапхене тип купцима.

Q: Т6Е помаже компанијама да развију грапхене побољшане батерије. Има неких новости о такве производе? Када би требало да очекујемо да видим ове батерије на тржишту? Које су ваше виђење недавне објаве грапхене батерије из Кине?

Шести Елемент (Цхангзхоу) материјали технологија има прототипови грапхене материјала за батерије, тренутно тестиран различите купце. Очекујемо да би ови купци ће покренути своје производе 2017. Кад у Кини највећи батерије које производе индустрије широм света са јак Р &амп; Д активности ове објаве нису изненађење за нас. Они су озбиљни.

Q : Т6Е недавно је објавио Европске канцеларије. Реците нам о тој активности? Какви су планови за Т6Е доприте до корисника глобалне грапхене?

Хемијске индустрије у региону ЕМЕА је у средишту нова дешавања у материјала и научних са пуно скривених светски прваци. Задатак Европске канцеларије за шести Елемент је да подесите пословни однос и продају са овим шампиона. Канцеларија Европске је први корак ка успостављању је широм света продаје и дистрибутивне мреже у наредних година.

Хвала ти Бернхард, сретно и теби и Тхе шести Елемент!


Истрага
Send
Категорија производа
Контактирајте нас
Адреса: Биљка 8, 9 запад Таи Авенија, Wујин економског развоја Зоне, Цхангзхоу, Јиангсу, Кина.
Телефон: 0519-81230981
Факс: 0519-81230998
Е-пошта: sales@thesixthelement.com.cn
НА ШЕСТИ ЕЛЕМЕНТ (ЦХАНГЗХОУ) МАТЕРИЈАЛИ ТЕХНОЛОГИЈА ЦО., ЛТД