Service Hotline
0519-81230981
Новости
Дом > Новости > Садржај

Категорија производа

Шести Елемент планира финансирање 1 милијарде јуана за изградњу Грапхене система

На шести елемент материјали технологија цо., Лтд, основана у 2011, је висока технологија подухват који се специјализовао у Р &амп; Д производња и продаја грапхене праха и технички развој грапхене апликације. у октобру 2014, корпорација одобрен је систем за пренос дељеног ресурса за национални малих и средњих предузећа Цо., Лтд.

Шести елемент је прва јавна компанија чији главни посао је грапхене у Кини, као и једина компанија са производни капацитет од грапхене праха и ЦВД грапхене филм. Сада је у потпуности у власништву субцомпанy Wуxи грапхене филм технологија цо., Лтд, који се фокусира на производњу ЦВД грапхене филм. Шести елемент и грапхене технологије имају више од 50 Р &амп; Д људи и више од 100 грапхене Сродне патената, укључујући 34 патенте одобравају. Истовремено , унајмили смо експерт реномирану грапхене Родни С. Руофф као главни стручни савјетник.

2015 године, приход од продаје за шести елемент 23 милиона јуана, што је повећање од 637% прошле године, очекује се да постигну више од 300% раста у 2016 на основу. Шести елемент је развио је цинк-аллyл тешке Антикорозиона премаза са хемијским Дау, и со спреј за време премаза Антикорозиона могу да постигну више од 3000 х, далеко изван традиционалног Антикорозиона лакови (национални стандардни соли спреј је 600 х). У овом тренутку тешке Антикорозиона лакови имају био у широкој употреби у моћ ветра и оцеанееринг. Истовремено , грапхене производа компаније су такође примењена ПА6 љубимац, гумене, ЕПС поља, и друге високе полимера.

Компанија ће узети шести елемент као платформа за изградњу грапхене индустрија ланац: изаберите доминантна предузећа на разним пољима, сарадјује заједно створити грапхене екосистем. Осим Wуxи грапхене филм технологија цо., Лтд, компанија је такође уложила пет компанија које су дипломирале грапхене гуме, термални Проводни грапхене филм, грапхене Антикорозиона премаза и тако даље. У 2020 години, обим продаје се очекује да ће премашити 1 милијарде јуана. Да би се сарадњу са компанијом за креирање стратешки план за развој грапхене екосистем, компанија планира да финансија -1 50 милиона милијарди јуана недавно за развој нових производа, као и промовисање апликација грапхене производа.


Истрага
Send
Категорија производа
Контактирајте нас
Адреса: Биљка 8, 9 запад Таи Авенија, Wујин економског развоја Зоне, Цхангзхоу, Јиангсу, Кина.
Телефон: 0519-81230981
Факс: 0519-81230998
Е-пошта: sales@thesixthelement.com.cn
НА ШЕСТИ ЕЛЕМЕНТ (ЦХАНГЗХОУ) МАТЕРИЈАЛИ ТЕХНОЛОГИЈА ЦО., ЛТД