Service Hotline
0519-81230981
Новости
Дом > Новости > Садржај

Категорија производа

Нови материјал Грапхене развија брзо у разним областима

НАННИНГ , све до 22--грапхене форум одржан је у јужној Кини Гуангxи Зуанг аутономни Регион који је окупио више од 400 истраживања из различитих земаља, укључујући 2010 Нобелову цена власник Константин Новоселов.


Грапхене је на свету најјача и најсветлије материјал; један слој грапхене је дебљине само 0.335 нанометар такође са високим електрична и Топлотна проводљивост која има широку примену перспектива у пољу енергетике, Биотехнологија, вода ресурсе, електронске и мрежне технологије, аеродинамика и аутомобилске индустрије.

Кина се пријавио за више од 2200 грапхене патената, чине 40 посто на свету. "Кинеских компанија развила недалеко од грапхене апликација у областима као што су за складиштење енергије, боје и вођење филм, тако да можемо очекивати брза алијенација," рекао је Сханг Yонг, стоји потпредседник Удружења Кину за науку и технологију.

На текуће грапхене форуму у главном граду Гуангxи је Наннинг, професор Константин Новоселов рекао да грапхене довело је до многих могућности и прилика, нови материјал ће се примењивати у телекомуникације и Интернет ствари.

Истрага
Send
Категорија производа
Контактирајте нас
Адреса: Биљка 8, 9 запад Таи Авенија, Wујин економског развоја Зоне, Цхангзхоу, Јиангсу, Кина.
Телефон: 0519-81230981
Факс: 0519-81230998
Е-пошта: sales@thesixthelement.com.cn
НА ШЕСТИ ЕЛЕМЕНТ (ЦХАНГЗХОУ) МАТЕРИЈАЛИ ТЕХНОЛОГИЈА ЦО., ЛТД