Service Hotline
0519-81230981
Производи

Категорија производа

Оксид графита

Оксид графита

Оксид графита Карактеристике Да се лако калемљене или измени, добар у-ситу компликује са полимерима, стога дао добре електро и термицке

Hozir chat
Products Details

Оксид графита

Карактеристике
Да се лако калемљене или измени, добар у-ситу компликује са полимерима, стога дао добре електро и термицке и механичке појацање да композити.

Апликације
Користите за полимер композити, као што су пластика, смоле, гуме, стакла влакана и Карбон фибер композити и такође ретардиран материјале за ватру.

Спецификацијас

Тип

Солидан садржај (резањем %)

Раствор

С(wт%)

О /Ц кртица ратио(XПС)

пХ

Иестица величина (Д50) /μм

СЕ2430

≥30

Х2О

&лт; 5.0

≥0.2

≥1.5

≤50

РУКОВАЊЕ И СКЛАДИШТЕЊЕ
Носите одговарајуће заштитне рукавице одећу и сигурност. Избегавајте удисања; Избегавај контакт са ока, коже и гардеробу. Избегавајте формирање прашине. Даље од извора паљења, топлоту и пламен. Нема пушења у радну локацију. Механичка издувни систем је потребан на радном мјесту. Избегавајте контакт са јак модификовао агенти; Уверите се да пакети су слободни од оштећења или цурења. Утовару или истовару пажљиво заштитити од удара или компензацијом.
Ускладиштите у цврсто затворене контејнере на суво, кул и добро проветреном месту, и даље од извора паљења или топлоте. На рок трајања производа је најмање годину дана ако се складиште у оригинални пакет нетакнут.

Транспорт
Кладио класа: 5.1, УН број: 1479, марк паковања: оксидацију, паковање групе: ИИИ. Име за испоруку:
Само -грејање органски чврст, није тајна.


Hot Tags: графитни оксид, графитним прахом оксида, оксид графита високе чистоће, мулти слој графита оксид, Кина, производи, добављачи, фабрика, фирма и производи
Сродни производи
Истрага
Истрага
Send
Категорија производа
Контактирајте нас
Адреса: Биљка 8, 9 запад Таи Авенија, Wујин економског развоја Зоне, Цхангзхоу, Јиангсу, Кина.
Телефон: 0519-81230981
Факс: 0519-81230998
Е-пошта: sales@thesixthelement.com.cn
НА ШЕСТИ ЕЛЕМЕНТ (ЦХАНГЗХОУ) МАТЕРИЈАЛИ ТЕХНОЛОГИЈА ЦО., ЛТД