Service Hotline
0519-81230981
Производи

Категорија производа

Побољшање тип Грапхене

КАРАКТЕРИСТИКЕ (1 ) малих количина додатак можете значајно побољшати механичка својства композит. На пример, 0.02% волумена додатак може имати 100% повећања шок снагу и 50% повећања савијања

Hozir chat
Products Details

КАРАКТЕРИСТИКЕ

(1 ) малих количина додатак можете значајно побољшати механичка својства композит. На пример, 0.02% волумена додатак може имати 100% повећања шок снагу и 50% повећања савијање елонгатион се незасићених полиестера Омер. 2 ) бити лако обрађених и добар композитне флоwилбилитy после грапхене додатак 3) бити лако растурили и на земљи.

АПЛИКАЦИЈЕ

Користите за полимерних композита, као што су пластика, смоле, гуме, стакла влакана и графитна композита

ТЕХНИЧКЕ КАРАКТЕРИСТИКЕ

Тип

Очигледно

Густина

(г/мл)

Одређене

површина

област

(m2/g)

Иестица величина (Д50) /μм

пХ

Ц

(резањем %)

С

(резањем %)

Х2О

(резањем %)

Пепео

(резањем %)

СЕ1432

≤0.1

150 ~ 250

10

7 ~ 8

≥95

1.5

2.0

≤1.0

РУКОВАЊЕ И СКЛАДИШТЕЊЕ

Носите одговарајуће заштитне рукавице одећу и сигурност. Избегавајте удисања; Избегавај контакт са ока, коже и гардеробу. Избегавајте формирање прашине. Даље од извора паљења, топлоту и пламен. Нема пушења у радну локацију. Механичка издувни систем је потребан на радном мјесту. Избегавајте контакт са јак модификовао агенти; Уверите се да пакети су слободни од оштећења или цурења. Утовару или истовару пажљиво заштитити од удара, или компензацијом.

Ускладиштите у цврсто затворене контејнере на суво, кул и добро проветреном месту, и даље од извора паљења или топлоте. На рок трајања производа је најмање годину дана ако се складиште у оригинални пакет нетакнут.

ТРАНСПОРТ

Према само-грејање тестирати резултате, када супстанца је да се пребацим на паковању са волуменом не више од 3м 3, Хазарде класа: ниједан, УН класификација: ниједан, паковање означите, нико. Када је супстанца је да се пребацим на паковању са волумен више од 3 м 3, Хазарде класе, 4.2, УН број 3088, паковање Марка, која се сама грејање супстанца, паковање групе: Илл. испорука име: само-грејање органски чврст, није тајна.


Hot Tags: побољшање врста грапхене грапхене подмазивање, грапхене носе отпора, грапхене композитних материјала, грапхене отпорност на абразију, облагања зидова грапхене високо-снагу, грапхене велике чврстоће композитних материјала, Кина, производи, добављачи, фабрика, фирма и производи
Сродни производи
Истрага
Истрага
Send
Категорија производа
Контактирајте нас
Адреса: Биљка 8, 9 запад Таи Авенија, Wујин економског развоја Зоне, Цхангзхоу, Јиангсу, Кина.
Телефон: 0519-81230981
Факс: 0519-81230998
Е-пошта: sales@thesixthelement.com.cn
НА ШЕСТИ ЕЛЕМЕНТ (ЦХАНГЗХОУ) МАТЕРИЈАЛИ ТЕХНОЛОГИЈА ЦО., ЛТД