Service Hotline
0519-81230981
Производи

Категорија производа

Антикорозиона тип Грапхене

Антикорозиона тип Грапхене

Можете побољшати приањање од премаза, смањивање дебљине филма боје, више да направимо тај филм носи-опирање да се дуго роком трајања.

Hozir chat
Products Details

АНТИКОРОЗИОНА ТИП ГРАПХЕНЕ

1 、ТYПЕ : СЕ1231

2、ЦХАРАЦТЕРИСТИЦС

(а ) могу формирати слој густе физичке изолације због високе специфичне површине и ултра-танке планар структура грапхене.
(б ) помаже да бисте активирали наношења праха цинка и производити синергетских ефекат због добре проводљивости од грапхене. Могу обоје знатно смањим дозу цинка праха у филму фарбе и побољшала Бојанка филм катодну заштиту, чиме би побољшање Антикорозиона перформансе програма Бојанка филма.
(ц ) можете побољшати приањање од премаза, смањивање дебљине филма боје, више да направимо тај филм носи-опирање да се дуго роком трајања.
3、АПЛИКАЦИЈЕ : погодан за све врсте премаза за антикорозиону (двоструки слој), као што је епокси премаза за цинк-богати пример,(цхромиум-фрее) дацромет.
4ТЕХНИЧКЕ КАРАКТЕРИСТИКЕ:

Тип

Техничке карактеристике

Одређене површине

2/ г).

Х2О

(резањем %)

Величина иестица

50Μм)

Ц

(резањем %)

О

(резањем %)

С

(резањем %)

Цл

(ппм)

СЕ1132

180~250

<1.0

<10

>93

<3.0

<0.2

< 20

5 、ХАНДЛИНГ И СКЛАДИШТА

Носите одговарајуће заштитне рукавице одећу и сигурност. Избегавајте удисања; Избегавај контакт са ока, коже и гардеробу. Избегавајте формирање прашине. Даље од извора паљења, топлоту и пламен. Нема пушења у радну локацију. Механичка издувни систем је потребан на радном мјесту. Избегавајте контакт са јак модификовао агенти; Уверите се да пакети су слободни од оштећења или цурења. Утовару или истовару пажљиво заштитити од удара или компензацијом.

Ускладиштите у цврсто затворене контејнере на суво, кул и добро проветреном месту, и даље од извора паљења или топлоте. На рок трајања производа је најмање 3 године ако се складиште у оригинални пакет нетакнут.

6、ТРАНСПОРТ

Према само-грејање резултате теста, када супстанца да се пребацим на паковању са волуменом не више од 3 м3, Кладио класа: ниједан, УН класификација: ниједан, паковање означите, нико. Када је супстанца је да се пребацим у амбалажи са волумен више од 3 м3, Хазарде класе, 4.2, УН број 3088, паковање Марка, која се сама грејање супстанца, паковање групе: ИИИ. Име за испоруку: само-грејање органски чврст, није тајна.


Коментар : Спецификације производа могу бити цостом направио по потреби.


Hot Tags: Антикорозиона тип грапхене, Кине, произвођачи'Добављачи', фабрика, фирма, производи
Сродни производи
Истрага
Истрага
Send
Категорија производа
Контактирајте нас
Адреса: Биљка 8, 9 запад Таи Авенија, Wујин економског развоја Зоне, Цхангзхоу, Јиангсу, Кина.
Телефон: 0519-81230981
Факс: 0519-81230998
Е-пошта: sales@thesixthelement.com.cn
НА ШЕСТИ ЕЛЕМЕНТ (ЦХАНГЗХОУ) МАТЕРИЈАЛИ ТЕХНОЛОГИЈА ЦО., ЛТД